Понеділок: 30.08.10 Водій „БМВ”, яке врізалося в рівненську маршрутку на Житомирщині, заснув за кермом Міністерство з питань надзвичайних ситуацій оприлюднило причину дорожньо-транспортної пригоди, яка вранці у четвер сталась на Житомирщині на автодорозі Київ - Чоп. За версією МНС, водій автомобіля „БМВ” заснув за кермом, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з пасажирським мікроавтобусом, який виконував рейс „Рівне - Київ”.

Вівторок: 31.08.10 В ДТП на трасі Київ – Чоп загинув водій „Шкоди” Не впорався з керуванням і загинув. Ця дорожньо-транспортна пригода сталась на автодорозі Київ – Чоп. 36-річний Іван із Закарпаття, керуючи автомобілем SKODA OCTAVIA A5, рухався в напрямку Рівного.

Середа: 01.09.10 П’яний білорус натрапив на рівненських ДАІшників Білоруса, який керував автомобілем напідпитку, затримали на Рівне нщині . Це сталося коли 20-річний Євгеній порушив правила дорожньої розмітки на очах наряду ДАІ.

Четвер: 02.09.10 Повернувшись із заробітків, згорів в автомобілі Сарненська міліція розслідує обставини загибелі чоловіка, який згорів в автомобілі „Опель-Омега”. Це сталося вчора вночі в селі Малі Цепцевичі.

П'ятниця: 03.09.10 Чиновниця, яку обвинувачували в отриманні 120 тисяч гривень хабара, опинилась на волі Вийшла на волю з лави підсудних і головний державний виконавець обласного управління юстиції Галина Кузьменко. Нагадаємо, її прокуратура обвинувачувала у вимаганні та отриманні від приватного підприємця 120 тисяч гривень хабара, нібито — за надання заниженої оцінки нерухомого майна.