«Кардинал-Рівне» зрівняв рахунок у чвертьфінальній серії плей-офф чемпіонату футзальної Екстра-ліги проти покровського «Титана».

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Після суботньої поразки – 4:5 – наша команда сповна реабілітувалася сьогодні, здобувши «суху» перемогу – 3:0. Голи у ворота суперників забивали Богдан Новак та двічі Михайло Волянюк. У серії до трьох перемог нічия - 1:1. Дві наступних гри пройдуть у Рівному 31-го березня та 1-го квітня.

Після хоча й натужної, але все ж перемоги у першому матчі серії – підопічні Дмитра Камеко сподівалися у другій грі здобути комфортний гандикап перед вояжем до Рівного. Втім, на відміну від суботнього поєдинку, сьогодні «Титан» не зумів провести миттєвий бліц-кріг і після стартового натиску господарів майданчика – гра дещо вирівнялася. У таких випадках найчастіше перевагу отримує команда, які вдається першою використати помилку суперника.

У складі «Кардинала-Рівне » у другому матчі серії на майданчик повернувся Михайло Волянюк і саме з нього почалася перша результативна атака нашої команди.

На власній половині майданчика Михайло Волянюк до кінця поборовся з Анатолієм Міліньким, виграв м’яч і розпочав миттєву контратаку три-в-одного. Завершальний удар Богдана Новака прийшовся у хрестовину воріт «Титана», але знову до кінця епізод дограв МИхайло Волянюк. Добивання ударом головою – 0:1!

Швидко відігратися господарі не зуміли. Хоча, задля справедливості варто зауважити, що свої моменти вони мали.

Натомість, другий гол зуміли забити рівняни. Богдан Новак у центрі майданчика «обікрав» Дмитра Шеховцова, вийшов тет-а-тет із воротарем і легко переграв Андрія Мельника – 0:2.

Переможну крапку у зустрічі наша команда поставила на старті другої половини матчу. Богдан Новак підхопив м’яча у центрі майданчика, обігрався із Сергієм Піддубним і від лицевої лінії віддав зручну передачу під удар Михайлу Волянюку. Тому залишалося просто підставити ногу – 0:3.

Надалі команди продемонстрували атакувальний футзал із великою кількістю справді небезпечних моментів. У рівнян могли забивати Михайло Волянюк та Олександр Басич. В одному з епізодів гравці «Титана» винесли м’яча вже зі «стрічки» власних воріт. На протилежній половині майданчика трудився Микола Дурбан, який цю гру провів безпомилково.

Завершували матч команди із п’ятим польовим. Втім, жодній зі сторін успіху це не принесло.

Рахунок у протистоянні нічийний – 1:1. Тепер серія переїжджає до Рівного. У ДЮСШ №4 «Кардинал-Рівне » і «Титан» зіграють 31-го березня та 1-го квітня. Обидві гри розпочнуться о 13:00.

Про це повідомляє прес-служба МФК «Кардинал-Рівне ».