В Рівненському гарнізоні стартувала благодійна акція зі здачі крові для дітей.

В Рівному, за участю військовослужбовців Збройних Сил України, стартувала благодійна акція «Стань донором - врятуй життя дитині!»

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Сьогодні, медичний персонал Рівне нської обласної станції переливання крові зустрічає ідеальних донорів зі зразковим здоров’ям та активним способом життя.

pic

Вкотре добровольцями, які раніше вже долучалися до подібних акцій стали представники військових частин оперативного командування Захід та зонального відділу військової служби правопорядку. Кожен з військових незалежно від звання та віку пожертвував для маленьких пацієнтів 450 грамів крові.

pic

За словами сержанта військової служби за контрактом окремого радіотехнічного батальйону повітряного командування «Захід» Олексія, він із своїми бойовими товаришами вперше тут. Раніше чоловік був донором крові тільки заради порятунку своїх рідних. Він прийшов сюди, бо усвідомлює, що чужої біди не буває, а діти – це найцінніше в житі кожного батька та захисника Вітчизни.

pic

- Наші діти заслуговують найкращого, таким шляхом ми зробимо черговий крок аби українська нація була здорова та сильна, - переконує сержант.

pic

Здача крові триватиме впродовж місяця. Ставши на шлях допомоги хворим дітям військовослужбовці Збройних Сил України закликають представників інших військових формувань, громадських організацій, пересічних рівнян не бути байдужими й приєднуватися до акції «Стань донором - врятуй життя дитині!»

Повідомляє прес-офіцер Міністерства оборони України в Рівне нській області підполковник Віктор Шубец.