Вихідними відбувся третій Відкритий Чемпіонат Нетішина з художньої гімнастики.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

На два дні до міста атомників з'їхалося більше 300 спортсменок із Рівне нщини, Хмельниччини, Львова та Києва. Всього 14 команд.

pic Зокрема, у Нетішині змагалися всі шість відділень СК "Золота осінь", рівненські СК "Тріумф" та команда ПДМ. Також на килимі за перемоги боролися львівські СК "Спарта", СК "Динамо", КДЮСШ "Здоров'я" та києвські КДЮСШ "Восход" та КДЮСШ "JUNIOR SPORT"

pic

Чемпіонат проходив між спортсменками від наймолодших дівчаток 2014 року народження і до досвідчених кандидатів в майстри спорту.

pic

Із СК "Золота осінь" на найвищу сходинку із золотом змагань п'єдесталу зуміли піднятися Анастасія Охмак, Олександра Ващишина, Анна В'юн, Катерина Лесько, Аліса Корміліцина, Єлизавета Петрук, Аліса Тараторкіна, Олександра Бабійчук, Вікторія Рубас, Софія Сторожук, Варвара Орловська, Єлизавета Сорокіна, Василіса Шевлякова.

pic

- Дуже хороші змагання. Дуже важливий Чемпіонат був для наших кандидатів в майстри спорту. Вони відшліфували програми перед виступом на "Кубку Дерюгіних", - прокоментувала керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.

"Кубок Дерюгіних" відбудеться вже за кілька днів, 19 березня у Києві.



pic



pic