Вчора, близько 10 години вечора, інспектори отримали орієнтування в радіоефірі про те, що автомобіль марки BMW грубо порушив ПДР на автодорозі Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне, рухаючись по зустрічній смузі в напрямку Рівного та ((http://rivne1.tv/news/88831)(на законну вимогу поліцейських зупинитись не зреагував.))

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Патрульні, увімкнувши проблискові маячки синього та червоного кольору, а також звуковий сигнал, розпочали переслідування. Водій, рухаючись вулицею Соборною в центрі міста повернув на вулицю Міцкевича, далі на вул. Гагаріна і Уласа Самчука. При повороті ліворуч на вулицю Академіка Грушевського, даний транспортний засіб неодноразово грубо порушував правила дорожнього руху, а саме виїжджав на зустрічну смугу для руху. На перехресті вулиць Гагаріна, Костромська, Льонокомбінатівська цей транспортний засіб заблокували та зупинили.

Водій спершу категорично відмовлявся виходити з автомобіля, але після неодноразового попередження про недопустимість протиправних дій, водій відчинив свій транспортний засіб. До водія застосували фізичну силу та спецзасіб "кайданки". В автомобілі 21-однорічного мешканця смт Клесів при поверхневій перевірці виявили каміння, зовні схоже на бурштин вагою орієнтовно 1500-2000г, та пристрій, ззовні схожий на пристрій для вживання наркотичних речовин. На мсіце події викликали слідчо-оперативну групу.

На порушника склали протокол за ч.1 ст. 122-2 (за незупинку), ч.1 ст.126 ( за відсутність поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів). Також інспектори виявили у водія ознаки сп'яніння, однак від проходження огляду на місці зупинки та у медзакладі водій відмовився. Тож протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп'яніння) на нього склали по відмові.

pic



pic



pic