У галереї європейського живопису «Євро-Арт» відкривається спільна виставка учнів арт-студії Анатолія Іваненка «Не Святі горшки…»!

Час презентації: п’ятниця, 16 березня 2018 року, 17:00 год.

Місце: галерея європейського живопису «Євро-Арт» - Рівне , проспект Миру, 4.

Організатор: арт-група галереї європейського живопису «Євро-Арт».

Яскравий калейдоскоп робіт порадує оригінальністю, майстерністю, кольорами, формами, настроєм.

На виставці буде представлено 66 робіт 33 авторів. Усі вони – учні арт-студії відомого рівненського художника Анатолія Іваненка, яка діє з листопада 2014 року. Раніше вже презентували їхні роботи, як на спільній, так і на персональних виставках у клубному кафе галереї.

Автори представлять найкращі свої роботи за останні два роки. Їхній наставник Анатолій Іваненко зізнається: «Ця виставка не мала на меті продемонструвати конкретно кубізм, клуазонізм, сезанізм чи, скажімо, енергетичний живопис… Адже усі ці люди незаангажовані академічною освітою і постійно дивують своїм творчим підходом. Нам хотілося показати їхню величезну жадобу до творчості».

Виставка зібрала в одному залі митців різного віку (наймолодшому з них всього лише 20, а найстаршому – 70 років) і професій (ви будете вражені, але представлені картини писали біолог, режисер, хімік-аналітик, рятувальник, математик, журналісти, бухгалтери, викладачі, косметолог, документознавець, інженер-будівельник, менеджери, приватні підприємці, коваль, кераміст, декоратори і дизайнер).

Виставка діятиме з 14 березня по 22 квітня 2018 року.