Поповнення у Патрульній поліції Рівненської області, новий тролейбусний маршрут у місті, нічна погоня за нетверезим водієм та вибух гранати на подвір'ї рівнянина. Про ці події читайте у нашому огляді найбільш обговорюваних подій за тиждень, що минає.

Поповнення у Патрульній поліції Рівне нської області

У понеділок, 5 березня, у Рівному склали присягу на вірність українському народові 30 новопризначених патрульних поліцейських. Серед них четверо дівчат та 26 хлопців. Того ж дня нові поліцейські зступили службу. Зазначимо, що перед складанням присяги майбутні поліцейські чотири місяці перебували на спеціальному навчанні.

Новий тролейбусний маршрут № 12

7 березня на вулиці Рівного виїхали нові тролейбуси за маршрутом № 12. Тролейбуси їздять від мікрорайону «Північний» до Луцького кільця. Як повідомив начальник міського управління транспорту і зв'язку Віталій Миронюк тролейбусний маршрут №12 просили рівняни вже кілька років, тоому й вирішили простягнути нову тролейбусну лінію у місті.



pic

Нічна погоня за нетверезим водієм: розтрощене службове авто та двоє копів у лікарні

9 березня близько опівночі водій напідпитку влаштував перегони зі стріляниною з поліцією.Водій протаранив авто патрульних. Затримали його на вулиці Соборній. Молодик під час спілкування із правоохоронцями поводив себе зухвало та грубо. Тілесні ушкодження отримало двоє працівників поліції. За свої дій зловмисник може опинитися за гратами строком до 5 років.



pic

У подвір'ї рівнянина вибухнула граната

Уночі, 10 березня, близько першої години ночі на подвір‘я будинку на вулиці Зарічній кинули невідомий вибуховий пристрій. Ймовірно, що це була граната. Вибухом пошкоджено,паркан, фасад та вікно будинку, де проживає 38-річний власник з дружиною та малолітньою дитиною. Під час вибуху ніхто не постраждав.Поліція встановлює словмисників.



pic