В Дубні знову визначали найспортивніші сім’ї.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Вже восьмий рік поспіль любителі активного дозвілля зі всієї Рівне нської області організовують свої родини і беруть участь в спортивних змаганнях, які цього сезону мають назву «Сімейні перегони. ОТГ». Стати учасниками такого заходу, можуть всі бажаючі сім’ї, а не тільки жителі об’єднаних територіальних громад. Потрібно лише бажання боротися і перемагати. Одним з місць проведення цього етапу змагань стала Дубенська ЗОШ №6.

Сюди завітали працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради, які за підтримки Відділення НОК України в Рівне нській області підготували та провели для учасників програму зі спортивних естафет та інтелектуального конкурсу. Під час останнього, сім’ям довелося відшуковувати на запропонованих бланках інвентар, який в своїх виступах використовують Олег Верняєв, Олександр Абраменко, Юрій Чебан та ще два десятки вітчизняних та закордонних спортсменів.

Під час спортивних естафет, кожна сім’я виконувала завдання, де потрібно було на швидкість проходити встановлені дистанції, використовуючи різноманітне спорядження. Але не тільки швидкість, а й правильність виконання всіх вправ відігравала дуже важливу роль. До прикладу, у вправі «туристичний біатлон» кожен колектив зменшував свій загальний час, коли його учасник влучав дротиком для дартсу в надувні кульки.

В загальному підсумку п’єдестал перемоги виглядав так: 1 місце – сім’я Добридник (Радивилівська ОТГ); 2 місце – збірна сімей Кучмей-Коноба (м. Дубно); 3 місце – збірна сімей Голубцових-Доменюків (Здолбунівський район).

Під час церемонії нагородження, всі учасники та призери отримали нагороди від організаторів, а тріумфатори, окрім цінних призів від Відділення НОК України в Рівне нській області, здобули право влітку виступити на суперфіналі «Сімейних перегонів».

Повідомляє прес-служба "Спорт для всіх".

pic



pic



pic



pic