Організаційний комітет Ігор Нескорених в Україні прийняв рішення продовжити термін прийому заявок на участь в українській збірній.Прийом анкет учасників Ігор Нескорених продовжено до 28 лютого.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Нагадаємо, в Україні триває відбір на участь в Іграх Нескорених 2018, які пройдуть з 20 по 27 жовтня в Сіднеї (Австралія). 15 учасників збірної України будуть змагатися з понад півтисячею учасників з 18 країн світу.

До 28 лютого подати свою кандидатуру можуть ветерани та діючі військовослужбовці Збройних сил України, Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Національної поліції, Служби безпеки, які були поранені, травмовані або захворіли під час або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій, в зоні АТО або в ході миротворчих операцій за участю України. Також поборотися за місце в українській збірній можуть добровольці, у яких є статус учасника бойових дій.

Організатори наголошують, що подати заявку можуть навіть ті, хто не займався спортом професійно.

На етапі тестування кожен учасник матиме можливість випробувати себе в різних видах дисциплін, представлених на Іграх. Українська збірна братиме участь у шістьох: пауерліфтингу, стрільбі з луку, атлетиці, велоспорті на шосе, плаванні, веслуванні на тренажерах.

Нагадаємо, на минулорічних змаганнях в Канаді українська збірна виборола 8 золотих, 3 срібних та 3 бронзові нагороди.

За матеріалами Рівне нської ОДА.