Минулими вихідними пройшов Кубок Рівненської обласної організації ВФСТ «Колос» з міні-футболу серед збірних команд об’єднаних територіальних громад області. Його переможцем стала команда Млинівської ОТГ, на другому місці команда Малолюбашанської ОТГ, на третьому футболісти з Ярославицької громади.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Фінальний етап змагань пройшов у Костополі, а перед цим команди громад області були розбиті на дві підгрупи, північну і південну, де і визначали фіналістів. Загалом у змаганнях, організованими Рівне нською обласною організацією ВФСТ «Колос» спільно з Управлінням у справах молоді і спорту ОДА та Рівне нським Центром розвитку місцевого самоврядування, створеним за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», взяли участь 12 збірних команд ОТГ.

Як зазначив голова обласної організації спортивного товариства «Колос» Анатолій Соляр, міні-футбол став першим видом спорту, у якому цьогоріч змагалися команди ОТГ Рівне нщини. А вже 24 та 25 лютого у Березному та Млинові змагатимуться волейболісти та гирьовики. А планується ще й розіграш кубку з шахів.