Милими іграшками чи "валентинками" сьогодні вже нікого не здивуєш. На День усіх закоханих хочеться подарувати близькій людині такий подарунок, який запам'ятається на довго та здивує Вашу другу половинку.

Якщо Ви шукаєте особливий подарунок для коханої людини, ми пропонуємо Вашій увазі ТОП місць у Рівному, де обов'язково підберуть щось особливе та неповторне.

Кав’ярня «Бонара»

Романтичний вечір у затишній кав’ярні у День усіх закоханих. Приємна атмосфера, улюблена запашна кава для двох та, головне, кохана людина поруч. Що може бути приємнішим у цей особливий день? Кав’ярня «Бонара» у Рівному запрошує до себе провести побачення на День Святого Валентина.



pic

Якщо ви жити не можете без кави - ароматної, міцної та насиченої, то важливо знати яку каву Ви п'єте, її назву, сорт, країну походження, спосіб обробки, коли була обсмажена. Рівне нські гурмани знають де готують найкращу каву у місті . Кав'ярня Бонара пропонує якісну ароматну каву та кавові напої, а ще Ви можете спробувати особливу каву сорту Speciality.

pic

Якісну, відмінно обсмажену, свіжозмелену каву різних сортів Ви можете замовити онлайн з доставкою прямо додому чи в офіс безкоштовно. ТМ «Бонара» допоможе відкрити власну кав'ярню, адже компанія реалізовуємо зернову каву гуртом, з деталі можна дізнатися на сайті. Щосуботи діє акція - 20% на вагову каву!



pic

Кав’ярня Бонара - смак справжньої кави. Проведіть вечір на День усіх закоханих в улюбленому закладі.

pic

Контакти:

м. Рівне

вул. ак. С. Дем'янчука, 1а.

Телефон:

(097) 645 65 00

(067) 215 33 00

Квіткова крамничка «Декор центр»

Квіти подаровані з любов’ю – від такого подарунку буде у захваті кожна жінка. А букет, який створили спеціально для обраниці, де у кожній пелюсточці частинка великого почуття, найвірніший спосіб висловити свої емоції.

pic Квіткова крамничка «Декор центр» у Рівному допоможе створити особливий, унікальний, оригінальний букет чарівним рівнянкам до Дня Святого Валентина. Квіткова композиція саме «для неї» з її улюблених квітів – стане відмінним подарунком до свята. Креативні флористи виконають усі ваші побажання та зможуть втілити у життя, навіть, найсміливіші ідеї.

pic А ще у крамничці можна придбати не лише квіти, а й сувеніри та подарунки. Ви можете подарувати незабутні емоції для дорогої людини в найнесподіваніший момент, адже квіти можна доставити у будь-яке місце та час. Тут неодмінно допоможуть зробити ваше свято особливим.

pic «Декор центр» вміє створити настрій та наповнити життя красою.



pic Контакти:

м. Рівне , вул. Соборна, 190

Телефон:

(0362) 26-35-05

(097) 44-10-579

(067) 750-15-19, (097) 44-54-001

E-mail: Dekorcentr.rv@gmail.com

Сайт крамниці: http://dekorcentr.com.ua/



pic



pic