У 2018 році кардіологічні відділення районних лікарень Рівненщини зможуть отримати сучасне діагностичне та лікувальне обладнання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Закупівлю цього устаткування оголосило управління охорони здоров’я РОДА в рамках реалізації проекту Світового банку «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей» на Рівне нщині .

За словами керівника групи консультаційної підтримки проекту Сергія Рибачка, наразі для кожного кардіологічного відділення усіх районних лікарень області планують закупити сучасне діагностичне та лікувальне обладнання.

«У наступному році кожен район Рівне нщини отримає кардіологічний ультразвуковий сканер, дефібрилятор-монітор, електрокардіограф 12-канальний з автоматичною обробкою даних, прилад для цілодобового Холтерівського моніторування з ЕКГ та АТ з програмним забезпеченням, систему для проведення тредміл-тесту, апарат для експрес-визначення тропоніну, D-дімеру та інших кардіо-маркерів. Це дозволить суттєво покращити як діагностику, так і лікування пацієнтів з хворобами системи кровообігу», - розповів Сергій Рибачок.

Разом з цим Сергій Рибачок зазначає, що закупівля проводитиметься за правилами Світового банку по процедурі міжнародних конкурсних торгів. Тож очікується участь як українських, так і іноземних компаній. Пропозиції для участі в торгах приймаються в обласному управлінні охорони здоров’я до 14 лютого 2018 року.

Детальніше з умовами закупівлі можна ознайомитися за посиланням:http://wb.moz.gov.ua/struktura-proektu/komponent-1_-regionalni-subproekty/rivnenska-oblast/novyny-ta-podii.html?action=view&id=871

За повідомленням Групи консультаційної підтримки субпроекту Світового Банку в Рівне нській області