Святкова метушня, новорічна ялинка, яскраві вогні та атмосфера новорічного дива. Це все вже зовсім скоро, адже до Нового року залишилося не так багато часу. Та попереду такі приємні клопоти – потрібно обрати подарунки для своїх рідних, підібрати святкове вбрання та продумати новорічний образ. Ну і, звичайно, обрати місце, де ж зустрічати Новий рік чи святкувати новорічний корпоратив з колегами. Бо ж як кажуть у народі, як зустрінеш Новий рік – так його і проведеш.

Хтось любить зустрічати свято у приємній, затишній домашній атмосфері за одним столом з найріднішими та найближчими. Хтось хоче відірватися від метушні міста та податися, наприклад, десь у гори. Та більшість обирають кафе чи ресторани. І тут свої плюси – велика компанія, цікаві заходи, які організовує заклад, допоможуть зробити свято веселим та запальним. Де рівняни можуть цікаво та весело зустріти Новий рік чи відсвяткувати новорічний корпоратив у рідному місті?

РЕСТОРАЦІЯ "БУРЖУЙ"

"БурЖуй" запрошує рівнян відсвяткувати новорічний корпоратив чи Новий рік. Якщо вам набридло сидіти вдома і перед телевізором піднімати келихи шампанського під промову президента у новорічну ніч чи з колегами святкувати в найближчому кафе до офісу, то вишукана атмосфера ресторації саме те, що потрібно.

pic

Вишуканий авторський дизайн інтер’єру додасть вашому святу особливого шарму. Затишок та елегантність – те, що вдало поєднано в закладі. "БурЖуй" прийме велику компанію, яка може відсвяткувати в окремій бенкетній залі.

pic

Заклад до новорічного столу також пропонує ексклюзивне меню. Страви, які неодмінно сподобаються найвибагливішому гурману, обов’язково будуть на вашому столі. Саме кухня – те, заради чого варто завітати до ресторації "БурЖуй". Смачно, атмосферно та затишно – особливі характеристики закладу. Гості неодмінно залишаться задоволеними своїм святкування у "БурЖуй".

pic

Контакти:

м. Рівне , вул. Міцкевича, 5

(098) 331-44-76

RESTAURANT MANHATTAN

Ресторан Manhattan розташований у самому центрі Рівного. Це відмінний вибір для новорічної вечірки. Вогні центру міста та святково вбрана ялинка додадуть особливого настрою вашому святу.

pic

Заклад підготував святкову шоу-програму, з якою Новий рік у Manhattan запам’ятається надовго. Гостей розважатиме креативна компанія «Каприз». Запальний ведучий, цікаві шоу-номери, розважальні конкурси та подарунки додадуть вечору драйву та запалу. Це саме те, що потрібно, аби чудово провести час з колегами в невимушеній атмосфері чи зустріти й цікаво розпочати Новий 2018 рік.

pic

Ну і звичайно кухня ресторану Manhattan нікого не залишить байдужим. Смачне вишукане святкове меню з традиційними для новорічного столу стравами та ексклюзивні страви від кухарів закладу. Гості залишаться ситими та задоволеними, відмінно проведуть час та запам’ятають Новий рік у ресторані Manhattan надовго.

Контакти:

м. Рівне , вул. Соборна, 112,

096 098 80 88

38 (0362) 46 05 54

РЕСТОРАН ІОЛАНТА

Ресторан Іоланта запрошує на святкування Нового року та новорічних корпоративів. Якщо ви хочете весело та приємно провести час у компанії друзів за святковим новорічним столом – Іоланта гостинно запрошує до себе.



pic

Для гостей закладу – приємна та затишна атмосфера та обслуговування. Ну і звичайно смачна кухня – тут страви на всі смаки: від вишуканих європейських до традиційних українських, які нікого не залишать байдужими.

pic

Родзинкою ресторану є жива музика та караоке. Це відмінна можливість насолодитися улюбленими піснями у виконанні музикантів закладу та потанцювати. Або ж заспівати й самому, показавши себе та проявивши свої таланти. Такий відпочинок стане до душі кожному. Влаштуйте для себе чудове новорічне свято, а ресторан Іоланта з радістю у цьому вам допоможе.

pic

Контакти:

м. Рівне , вул. Данила Галицького, 9в

(0362) 64-39-18

(068) 000-58-61