За місцем проживання в будинку біля храму в селі Біла криниця горе-клірика поки немає. Тож офіційно з наказом про заборону богослужінь його поки не ознайомили.

Пий та не впивайся! Біблійна фраза, якою навіть не виправдовувався священник із села Дмитрівка, він же і винуватець ДТП, що сталася 8 листпада о пів на сьому вечора. Як з'ясувалося пізніше у зловмисника в крові вміст алкоголю перевищував норму у п'ятнадцять разів. Аварія сталася на трасі Київ-Чоп неподалік Рівного автомобіль ВАЗ, яким керував 44 -річний Дмитро під час розвороту врізався у інший легковик. У салоні фольцвагена перебувало подружжя із Київщини.



pic

У цей час 65-річна мешканка Рівне нського району, керуючи автомобілем «Volkswagen», рухалась у напрямку Києва та зіштовхнулася із вазівкою. Як зясувалося у салоні перебували дві монахині. Водійку фольцвагена та 80-річну пасажирку з переломами ноги та руки доправили до лікарні. Масштабна аварія за участі чотирьох автомобілів сталася за лічені хвилини. Як кажуть свідки винуватець ДТП Дмитро вийшов з автомобіля з пялшкою пива в руках і намагався втеки від поліецйських до лісу.

pic



pic



pic Вміст алкоголю в крові священника перевищено у 15 разів. Три проміле - доза якщо і не смертельна то вже на грані коми чи білої гарячки, кажуть медики. А за фактом пригоди відкрито кримінальне провадження.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv