Захід відбудеться сьогодні, 5 листопада, о 15.00 в Рівненській обласній бібліотеці для молоді.

Хвилююча кінодрама «Мамочка» (Канада, 2014), знята режисером Ксав'є Доланом за власним сценарієм. Фільм нагороджений національною французькою кінопремією «Сезар» за найкращий фільм іноземною мовою та отримав Приз журі Канського кінофестивалю в рамках основної конкурсної програми.

Головна героїня фільму − мати-одиначка Діана забирає сина Стіва з інтернату. Вона сподівається знайти роботу і мріє про краще майбутнє для свого сина. Стів — важкий підліток з жорстокими спалахами гніву і схильністю до насильства. Коли мати намагається дізнатися у Стіва звідки він узяв гроші на подарунок, він на неї нападає і їй доводиться ховатися в коморі. На допомогу приходить загадкова сусідка Кайла, що страждає проблемами з вимовою. Вони починають спілкуватися і на деякий час їх життя налагоджується. Але що буде далі?

Організатор: Рівне нська обласна бібліотека для молоді за сприяння кінодистрибутерської компанії «Аrthouse Traffic». За детальнішою інформацією звертайтесь за тел..:(0362) 63-74-86 (Валентина Володимирівна).

Повідомляє Рівне нська обласна бібліотека.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv