Дорожньо-транспортна пригода сталася учора, 18 жовтня, близько 19:30 години на вулиці Князя Володимира обласного центру.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Поліцейські встановили, що 29-річний житель села Бугрин Гощанського району, керуючи автомобілем «Peugeot 302», на вулиці Князя Володимира скоїв наїзд на 10-річну жительку села Корнин Рівне нського району, яка перетинала проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

У дівчинки лікарі швидкої медичної допомоги діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої обличчя, множинні осаднення рук та ніг. Потерпілу госпіталізували у травматологічне відділення Рівне нської дитячої обласної лікарні.

Відповідно до медичного освідування на предмет алкогольного сп’яніння водій легковика був тверезим. Чоловік пояснив правоохоронцям, що не помітив дівчинку, оскільки його засліпило світло фар зустрічного транспортного засобу.

За цим фактом слідчі Рівне нського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Транспортний засіб поліцейські помістили на спецмайданчик Рівного.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic