Чоловік намагався виїхати з України. Наразі підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

Рівне нська місцева прокуратура підтримала обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб 55-річному жителю Рівне нського району, який на початку квітня 2017 року в ході розпивання спиртних напоїв, на ґрунті сварки, вбив сина своєї співмешканки. Чоловік обґрунтовано підозрюється в умисному вбивстві, тобто злочині, що передбачене ч. 1 ст. 115 КК України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному п'яний чиновник скоїв ДТП

В ході досудового розслідування встановлено, що підозрюваний Роман на протязі останніх десяти років проживав у с. Обарів зі своєю співмешканкою в її будинку. Коли та померла чоловік почав зловживати спиртним. На початку квітня 2017 року до підозрюваного приїхав син співмешканки. Під час застілля, коли були вже напідпитку, між чоловіками розв’язалась сварка, в результаті якої Роман схопив кухонну сокирку та наніс декілька ударів потерпілому по голові та шиї.

Від отриманих ушкоджень останній помер на місці, а Роман, щоб «замести» сліди, прибрав у будинку, тіло померлого заховав на подвір’ї за сараєм, прикидавши листям, а його речі спалив. Після скоєного чоловік з місця проживання зник та його було оголошено в розшук.

20 вересня 2017 року прикордонники затримали Романа в Сумській області при намаганні перетнути Державний кордон України та передали його працівникам Рівне нського районного відділення поліції. Вже наступного дня підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб. Законність та обґрунтованість рішення слідчого судді про обрання такого заходу 02.10.2017 підтверджена ухвалою колегією суддів Апеляційного суду Рівне нської області. На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

За матеріалами Рівне нської місцевої прокуратури.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv