Вихідними у Рівному відбулося одразу двоє змагань з художньої гімнастики - відкриті Чемпіонат міста та відкритий командний Чемпіонат області.

У Чемпіонаті Рівного взяло участь близько 150 гімнасток які представляли СК "Золота осінь", ОК ДЮСШ "Авангард", наш ПДМ та СК "Грація". Окрім спортсменок із Костополя, Рівного та Дубна на килимі змагалися і гості з Нетішина та Хмельницького. Всього було 10 вікових категорій.



pic По завершеню цього турніру одразу стартував відкритий Чемпіонат Рівне нщини із хужодньої гімнастики. Склад учасників не змінився із міської першості: СК "Золота осінь", ОК ДЮСШ "Авангард", ПДМ та СК "Грація". Всього більше 100 учасниць.



pic В нелегкій боротьби командну першість здобув СК "Золота осінь", срібло у ОК ДЮСШ "Авангард" та бронза у ПДМу. Слід відмітити, що ці змагання були відбірковими до командного Чемпіонату України. Тож лідери заліку нині готуються до змагань.

pic За виступами на Чемпіонаті слід відмітити кілька учасників. У багатоборстві добре виступили серед майстрів спорту Анастасія Охмак та Дричак Каріна (обидві СК "Золота осінь"). Серед учасниць 2005 р.н хороший результат показала Каміла Танкевич (ПДМ), у 2006 р.н - Юлія Сичінська та Дарина Гостєва (обилві СК "Золота осінь"). Серед учасниць 2007 р.н організатори відмічають Марину Попович (СК "Золота осінь") та Соломію Андрушко (ПДМ).

У групових вправах у 3, 2 дорослих розрядах та серед КМС золото завоював СК "Золота осінь".



pic - Нині активно готуємося до командного Чемпіонату України. На обласних змаганнях було важко. Всі учасники показали гідний результат. Конкуренція серйозна. Нині відточуємо програми дітей перед виступом на Всеукраїнському рівні, - прокоментувала президент обласної федерації художньої гімнастики та керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.

Командний Чемпіонат України, де змагатимуться наші дівчата відбудеться 22-24 жовтня у Києві.



pic



pic



pic



pic



pic