Сьогодні, 2 жовтня, у рівненському Міському будинку культури був запланований концерт відомого музиканта Сергія Бабкіна. Та у Рівному вирішили влаштувати акцію-протест перед виступом музиканта.

Про це пише кореспондент Рівне 1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівняни просять облаштувати доріжку, що з’єднує вулиці Гайдамацька та Гагаріна

За словами одного з учасників акції Ігоря Сухого, концерт вони пікетують через виступи Сергія Бабкіна на території окупованого Криму та Росії. Каже, що такі факти розповсюджені в мережі Інтернет.

pic На акцію окрім нього з’явилося ще кілька десятків активістів. Серед них чоловіки у військовій формі, студенти та жінки. Учасники протесту підняли плакат: «Ні концерту на крові». Один із організаторів акції Тарас Козлишин переконує, що організаторів було попереджено про можливе блокування концерту.



pic Поліція також охороняє порядок біля входу у МБК. Поблизу будинку культури збирається інший натовп – прихильники та фанати Сергія Бабкіна.

pic Люди дивуються, якщо ж Бабкін дійсно виступав на ворожих територіях – то чому ж активісти не заблокували продаж квитків раніше. Бо ж декількома годинами раніше на автограф-сесії все було спокійно. З музикантом могли поспілкуватися усі охочі, то ж противники виступу могли прийти туди, кажуть прихильники концерту.

Через деякий час до рівнян та гостей міста виходить дружина виконавця – Сніжана Бабкіна. Вона спілкується з натовпом і запрошує усіх разом з нею на концерт. Та перепоною стають активісти, які блокують виступ. Поліція також вмішується в розмову. Згодом розпочинається штовханина, і охочих потрапити на концерт не пускають в зал.



pic Та після цього активісти і противники все ж стають у «живий коридор» та пропускають рівнян та гостей міста на концерт. Із запізненням Сергій Бабкін розпочинає свій виступ. А активісти надалі блокують вхід до дверей МБК.



pic



pic



pic