Чоловікам загрожує покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки 4 місяці.

2 жителів Житомирської області засуджено до позбавлення волі за крадіжки із храмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині правоохоронці вилучають у громадян незаконну зброю

У жовтні – листопаді минулого року на території Дубенського району було здійснено крадіжки з храмів. Зокрема, в ніч на 29 жовтня 2016 року невідомі особи шляхом зламу навісного замка з вхідних дверей проникли до приміщення храму в с.Молодаво, звідки таємно викрали грошові кошти в сумі 220 гривень. А вночі 05 листопада 2016 року було вчинено із проникненням крадіжку із храму, що в с. Тараканів, де зловмисники таємно викрали гроші на загальну суму 19 410 гривень.

Правоохоронцям вдалося встановити та затримати злочинців. Ними виявилися двоє жителів Житомирської області. Їм згодом було повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень проти власності та в подальшому обвинувальні акти відносно них прокуратурою скеровано до суду.

За результатами судового розгляду, який проходив у Дубенському міськрайонному суді Рівне нської області, було враховано позицію державного обвинувача та згідно із вироком суду 22.09.2017 обох зловмисників засуджено до покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки 4 місяці.

На даний час вирок суду законної сили ще не набрав.

За матеріалами Дубенської місцевої прокуратури Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv