Сморід, гори сміття та переповнені контейнери - таку не надто приємну картину можна побачити біля дитячого садочка № 29 у Рівному.

Рівняни вже не вперше нарікають на роботу "Санкому". Періодично біля окремих сміттєвих баках міста можна побачити гори сміття, яке, зрозуміло, не вовозилося вже кілька днів. Рівняни обурені такою ситуацією.

Цього разу гора сміття "виросла" біля дитячого садочка № 29.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав рівнянин Олександр Безощук.

"Те що в Рівному #Санком прибирає, як йому заманеться, вже знають навіть діти. А особливо діти з садочку № 29. Щодня дихаючи неповторними ароматами. Цікаво, хто погодив встановлення смітників саме там? Чому на скарги батьків та адміністрації садочку ні хто не реагує? Вже 3 дні сміття не вивозять", - зазначив Олександр у дописі.

Обурена такою ситуацію біля дитячого садочку і Людмила Кондратюк. Про це жінка написала у спільноті RIVNE у Facebook.

"Це вже не смішно - там гуляють діти дихають цим смородом, та щей ходять по ньому. Керівництво не перший рік пише та звертається у всі інстанції щоб перенесли цей смітник від дітей - тільки все марно", - зазначила жінка.

pic

У цій ситуації рівнян обурили не лише переповнені контейнери, а й самі сміттєві баки розташовані у безпосередній близькості до дитячого садка.

Зазначимо також, що керівництво "Санкому" визнає, що не справляється із вивозом сміття у місті. Тому нещодавно організація відмовилася від вівозу відходів з однієї із закріплених за нею територій.

pic



pic

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv