Пошуки ідеального тонального крему - не простий процес. Потрібно турбуватися не тільки про те, чи підходить колір, але також потрібно переконатися, що крем підходить до типу і текстурі шкіри. Щоб не помилитися у виборі, візажист Шара Стренд розповіла про «маячки», які вказують на непідходящий крем.

1. Видно лінії нанесення крему

Зазвичай такі лінії з'являються коли не підходить колір. «Правильна основа - невидима основа», - каже візажист. Щоб не помилитися в кольорі, вона радить обов'язково тестувати продукт при правильному освітленні.

2. З'являються акне

Якщо ви стали помічати, що після використання крему стан шкіри погіршується - викиньте його. «Напевно засіб містить хімічні компоненти, які при подальшому використанні викликатимуть все більше проблем», - пояснює Стренд. В такому випадку слід взяти до уваги натуральні засоби на мінеральній основі.

3. До вечора крем «стікає»

З такою проблемою часто стикаються власники жирної шкіри. У їхньому випадку візажист радить з особливою увагою вибирати тональний крем, який буде матувати шкіру і не забиватиме пори. Крім того, важливо користуватися праймером з діоксидом кремнію, який допоможе зробити шкіру більш матовою.

4. Крем забивається в складках або зморшках

Це часто відбувається на сухій шкірі. Щоб уникнути цього, слід вибирати крем зі зволожуючою формулою і праймер з гіалуроновою кислотою для старіючої шкіри. Разом ці засоби створять натуральний вигляд.

5. Виділяються пори

Якщо після нанесення крему пори особливо виділяються - це говорить про непідходящу текстуру крему. «Важка формула часто забиває пори і робить їх не тільки видимими, але і забиває їх, провокуючи акне», - пояснює візажист. У такому випадку потрібно вибирати крем з більш легкою текстурою, а також - наносити праймер на мінеральній основі.


ДЖЕРЕЛО

Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читай також:

Безсонна ніч: Шість секретів макіяжу, які допоможуть виглядати краще

Чудо-фрукт: як схуднути за допомогою грейпфрута

Все про прання в пральній машині: корисні лайфхаки