Учора, 29 серпня, близько 20 години до поліції надійшло повідомлення від медиків швидкої допомоги, що в обласну клінічну лікарню із ножовим пораненням доставлено 37-річного рівнянина.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що у квартирі на вулиці Макарова обласного центру проживає 42-річна жінка із малолітньою дитиною, співмешканцем та 37-річним братом.

Близько 20 години брат прийшов додому напідпитку. Сестра саме готувала на кухні вечерю. Із її слів, конфлікт спалахнув раптово та призвів до штовханини, в результаті якої жінка, тримаючи в руках кухонний ніж, ненавмисно вдарила ним у живіт брату.

Чоловік пішов до своєї кімнати, а через деякий час сказав викликати швидку медичну допомогу. Із проникаючим пораненням черевної порожнини лікарі госпіталізували пораненого у хірургічне відділення Рівне нської обласної клінічної лікарні. Дитина на момент конфлікту гралася у кімнаті, а співмешканець був на роботі.

Слідчі розпочали досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про повідомлення жінці про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic