Наприкінці минулої доби, 24 серпня, у районі проведення АТО бойовики не зменшили збройні провокації. Після 18 години російсько-окупаційні угруповання продовжували застосовувати озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів та вести активні бойові дії у районі Авдіївської промзони.

Тут із вечора і майже до опівночі бойовики зі сторони Ясинуватої, Яковлівки, Спартака били по наших опорних пунктах із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. На такі привітання до Дня Незалежності України наші бійці відповідали щільним вогнем. Також бойовики випустили щонайменше 27 мін калібру 82 міліметри поблизу Троїцького.

На Луганському напрямку бойовики били зі 120-міліметрового міномету по наших укріпленнях біля Катеринівки. А 82-міліметрові міномети противника працювали на підступах до Новоолександрівки та Новотошківського. У районі Станиці Луганської зафіксовані обстріли із застосуванням великокаліберних кулеметів.

На Маріупольському напрямку наприкінці доби було відносно тихо. Лише близько 20 години неподалік селища Тарамчук бойовики відкривали вогонь з гранатомету і стрілецької зброї.

Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я. Троє наших бійців отримали поранення.

Повідомляє https://www.facebook.com/ato.news/?fref=ts.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv