Транспортний засіб, з невідповідними номерними знаками, та незаконний вантаж, який перевозив водій в стані наркотичного сп'яніння, виявили патрульні вночі, 15 серпня.

Вночі патрульні отримали інформацію про те, що транспортний засіб та вантаж автомобіля Volvo можуть бути об’єктом кримінального правопорушення.

Авто за орієнтуванням полісмени зупинили на автошляху регіонального значення Р 05.

Під час перевірки транспорту інспектори встановили, що номерні знаки вантажного автомобіля та напівпричепа не належать даним транспортним засобам, реєстраційні документи на транспорти та документи на вантаж, що перевозиться, відсутні. Також спілкуючись з 30-річним водієм патрульні помітили ознаки наркотичного сп’яніння в останнього. Від проходження огляду в медичному закладі у лікаря нарколога кермувальник відмовився в присутності двох свідків у встановленому законом порядку.

pic На водія правоохоронці винесли постанову за ч.6 ст.121 (експлуатація з номерним знаком, що не належить транспортному засобу), ч.1 ст.126 (керування без відповідних документів) та склали протокол за ч.1 ст.130 (керування в стані сп’яніння) КУпАП.0 На місце події прибула слідчо-оперативна група та працівники державної фіскальної служби.



pic Слідчі Рівне нського ВП відкрили кримінальне провадження за ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування проводитиметься податковою інспекцією.

Повідомляє патрульна поліція РівногоЇ на сторінці у ФБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині грабіжника затримали "на гарячому" [ФОТО/ВІДЕО]

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv