На Володимиреччині за побиття дружини чоловік може потрапити за ґрати мінімум на п’ять років.

Травму живота, внутрішню кровотечу та розрив селезінки діагностували медики 14 серпня у 38-річної жительки села Мульчиці. Жінка після проведеного оперативного втручання перебуває у лікарні, а щодо її 37-річного чоловіка вирішується питання про повідомлення про підозру за завдані умисні тілесні ушкодження.

Подружжя, яке виховує сімох дітей, неодноразово потрапляло в поле зору і правоохоронців, і соціальних служб через систематичне вживання спиртних напоїв і неналежне виконання батьківських обов’язків, але щоразу запевняло, що стане на шлях виправлення.

pic

Учора ввечері обоє були напідпитку, через що і виникла чергова сварка. На присадибній ділянці неподалік будинку чоловік завдав дружині руками та ногами численних ударів, у результаті чого вона потрапила на лікарняне ліжко. Слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру. Відповідно до санкції статті йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv