Рівненські оперативники затримали зловмисника безпосередньо під час крадіжки з магазину.

Працівники карного розшуку Рівне нського відділу поліції сьогодні вночі, 15 серпня, затримали на «гарячому» 43-річного рівнянина, який вдруге проник у магазин на вулиці Дубенська. Раніше судимий чоловік вже перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Уночі, 13 серпня, невідома особа проникла у приміщення магазину на вулиці Дубенська у Рівному, віджавши вхідні двері. Зловмисник заволодів сімома велосипедами, чотирма титановими дисками та колесом.

pic Поліцейські карного розшуку у результаті проведених розшукових заходів отримали оперативну інформацію, що зловмисник знову має намір скоїти крадіжку з цього ж торгового закладу.



pic

Близько третьої ночі злодій шляхом віджиму вхідних дверей проник у приміщення магазину, звідки виніс три титанові диски. Та, коли повернувся у магазин за черговим товаром, його з велосипедом у руках затримали оперативники.

pic Під час поверхневого огляду зловмисника у кишені куртки поліцейські виявили та вилучили три пакетики з речовиною, ззовні схожою на метамфетамін.

pic «За фактами скоєння крадіжок слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, — повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Рівне нського відділу поліції Іван Крайняй. — Неодноразово судимого за крадіжки та наркозлочини зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання».

pic За скоєння чергових злочинів чоловікові загрожує новий строк терміном у шість років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv