Ще 22 грудня 2016 року патрульна поліція Рівного склала припис на головного інженера Рівненського шляхово-експлутаційного управління Бориса Ковальчука.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Відповідний документ з’явився через порушення норм і стандартів у сфері дорожнього забезпечення.

За словами начальника безпеки дорожнього руху Сергія Коханюка, тоді ями на дорогах виявили по вулицях Степана Бандери, Сагайдачного та Київська. Їхня глибина була 8, 10 та 12 сантиметрів.

«16 грудня ми винесли припис з приводу порушення дорожнього забезпечення. У приписі зазначалося, що перед вибоїнами повинні поставити дорожні знаки з позначеннями небезпечної ділянки та зменшення швидкості. Станом на 22 грудня припис не було виконано», - розповідає Коханюк.

На початку січня 2017 року до суду надійшла позовна заява, у якій головний інженер Борис Ковальчук, заявляє, що управління мало право довше, аніж п’ять днів не виконувати припис.

«Вони вважають, що в них був місяць часу на виконання припису. Натомість протягом місяця вони мали сповістити про виконання припису, але дорожні знаки вони повинні поставити в короткий термін, як мінімум це за добу», - зауважує патрульний.

У середу, 9 серпня, у Рівне нському міському суді вкотре розглядали цей позов. Однак, ні позивач, ні його представник на засідання не з’явилися.

Суддя, який розглядав цю справу Ігор Ковальов вирішив залишити позовну заяву без розгляду.

Тепер головному інженерові доведеться сплатити із власної кишені 1200 гривень за невчасно залатані ями своїм управлінням.

pic



pic



pic



pic