35-річному жителю Рокитнівського району загрожує покарання до 10 років позбавлення волі за побиття дружини, що призвело до її смерті.

Під процесуальним керівництвом Сарненської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування за фактом умисного спричинення тяжких тілесних ушкоджень 32-річній жительці смт.Томашгород, що призвело до її смерті (ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України).

Нагадаємо, що жінка, яка перебувала на 7 місяці вагітності померла 14.06.2017 від важкої закритої черепно-мозкової травми у Рокитнівській центральній районній лікарні.

За результатами досудового розслідування, що його проводили слідчі Рокитнівського відділу поліції, встановлено, що тілесні ушкодження жінці в ході суперечки спричинив її 35-річний співмешканець. На підтвердження вини останнього слідством зібрано ґрунтовні докази, на підставі яких 04.08.2017 Рокитнівським відділом Сарненської місцевої прокуратури обвинувальний акт стосовно чоловіка скеровано на розгляд до Рокитнівського районного суду. За ініціативи прокуратури обвинувачений перебуває під вартою.

За скоєний злочин чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від 7 до 10 років.

За матеріалами Рокитнівського відділу Сарненської місцевої прокуратури.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv