Учора, 3 серпня, працівники управління захисту економіки в Рівненській області затримали двох осіб на отриманні неправомірної вигоди в розмірі 18 тисяч гривень за неперешкоджання підприємницькій діяльності.

Поліцейські встановили, що 24-річний депутат однієї з міських рад Рівне нщини та голова громадського формування за попередньою змовою зі своїм 24-річним заступником систематично одержують неправомірну вигоду, а саме грошові кошти за неперешкоджання підприємцям у здійсненні ними підприємницької діяльності.



pic Учора на АЗС в районному центрі на «гарячому» при отриманні чергового грошового в сумі дев’ять тисяч гривень працівники управління захисту економіки спільно з працівниками слідчого управління ГУНП в Рівне нській області за затримали 24-річного заступника, який діяв за вказівкою депутата, якого в подальшому також затримали.



pic Загалом поліцейські задокументували факти вимагання та одержання неправомірної вигоди на загальну суму 18 тисяч гривень. У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 368-3 Кримінального кодексу України слідчі обшукали приміщення офісу, автомобілі та помешкання причетних до вчинення злочину. Чоловіків вже затримали в порядку статті 208 Кримінального кодексу України, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчі встановлюють інші факти їхньої протиправної діяльності.

pic Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області. За матеріалами УЗЕ.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv