Зловмисник наніс декілька ударів власнику авто, після чого забрав ключі від авто та поїхав у невідомому напрямку.

Млинівський районний суд підтримав позицію Дубенської місцевої прокуратури та, розглянувши обвинувальний акт стосовно уродженця та жителя м. Радивилів Рівне нської області, визнав зловмисника винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.289 та ч.2 ст.309 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом, незаконне зберігання наркотичних засобів).

Доведено, що на початку жовтня 2016 року 22-річний молодик, розпиваючи спиртні напої поблизу одного з магазинів міста, нанісши декілька ударів власнику транспортного засобу, забрав у останнього ключі від автомобіля після чого поїхав даним автомобілем у невідомому напрямку. Потерпілому оцінено шкоду на суму понад 200 тисяч гривень.

Також працівниками поліції було виявлено у цієї особи особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, загальною вагою понад 8 г., який зловмисник придбав та перевозив, без мети збуту.

Згідно із вироком Млинівського районного суду за вчинення вказаних злочинів чоловіку призначено покарання у виді 6 років місяців позбавлення волі, оскільки до даного вироку приєднано невідбуту частину покарання за попереднім вироком. Це вже п’ята судимість чоловіка, починаючи з 2013 року.

Слід зазначити, що обвинувальний вирок суду ще не набрав законної сили, учасники судового провадження мають право його оскаржити в апеляційному порядку в передбачений законом термін.

За матеріалами Дубенської місцевої прокуратури.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv