Серпень - час для кавунів, які чудово втамовують спрагу і дозволяють не з'їсти зайвого. До того ж, кавун - цінне джерело лікопіну, який сприяє профілактиці онкологічних і серцево-судинних захворювань. У інстаграмі за хештегом #watermelonsmoothie можна знайти кілька тисяч фотографій і сотні цікавих рецептів. Діляться своїми улюбленими кавуновими смузі і моделі, яким воно допомагає підтримувати форму.

Смузі з кавуном і бананом



pic

Смузі з кавуном і бананом готується протягом п'яти хвилин. Для його приготування знадобиться 1 банан, 6 шматків кавуна, 7 ягід малини, 7 ягід полуниці, стакан фруктового соку і 2 столові ложки вівсяної крупи. Спочатку потрібно очистити банан, нарізати все шматочками і скласти в блендер, залити соком і збити.

Кавуновий смузі з лаймом і м'ятою



pic

Голландська топ-модель Даутцен Крес підтримує форму за допомогою дуже простого, але смачного напою - кавунового смузі, в який додає ще лимон, лайм і м'яту. За словами моделі, подібна суміш відмінно тонізує, виводить токсини і допомагає обдурити апетит, а що ще потрібно в розпал пляжного сезону?

Смузі з кавуном і ківі



pic

Ще один освіжаючий рецепт, який допоможе з легкістю пережити навіть найсильнішу спеку. Для приготування цього смузі знадобиться кавун, ківі, 2 чашки йогурту, лід і м'ята. У ківі міститься велика кількість вітаміну С, йогурт допоможе вгамувати голод, а м'ята чудово підбадьорить.

ДЖЕРЕЛО


Який рецепт сподобався тобі найбільше? Пиши у коментарі або приєднуйся до наших соцмереж, щоб не пропустити найцікавіше! ^_^

Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читай також:

Все, що ми повинні знати про кавун: чим корисний і кому протипоказаний

Банан проти зморшок

Що їсти в спеку: 10 продуктів для літа