Патрульні зупинили підозріле авто, під час огляду правоохоронці виявили 21 бочку спиртом.

Підозрілий автомобіль сьогодні, першого серпня, близько першої ночі, зупинили працівники групи реагування патрульної поліції у селищі Млинів. У вантажному відсіку поліцейські виявили 21 бочку, наповнену спиртом, без належних документів.

Автомобіль «Iveko» рухався дорогою у селищі Млинів із порушенням проблискових маячків, тож був зупинений патрульними поліцейськими (працівниками групи реагування патрульної поліції), які саме здійснювали нагляд за дорожнім рухом. За кермом транспортного засобу перебував 37-річний мешканець Львова.

pic При перевірці у нього документів, водій почав помітно нервувати. Поліцейські запропонували йому відкрити для огляду вантажне відділення. У відсіку правоохоронці виявили 30 пластмасових бочок, об’ємом 200 літрів кожна. Дев’ять бочок були порожні, а відповідно 21 – наповнена рідиною, з різким запахом спирту. Водій при цьому жодних супровідних документів на вантаж не пред’явив. Не пояснив він також і кому належить спирт, та кому його віз.

Слідчо-оперативна група, яка одразу прибула за викликом млинівських патрульних, автомобіль разом із вантажем вилучила та помістила на територію Млинівського відділення поліції.

pic «У рамках кримінального провадження, відкритого за фактом умисного введення в обіг на ринку України небезпечної продукції за статтею 227 Кримінального кодексу України, слідчі звернулись до суду з клопотання про накладення арешту на транспортний засіб та майно, — повідомив заступник начальника Млинівського відділення поліції – начальник слідчого відділу Тарас Гутюк. — Зразки вилученої речовини направлено до Рівне нського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення фізико-хімічної експертизи».

У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясовуватимуть походження небезпечної продукції.

pic Відповідно до санкції статті зловмиснику загрожуватиме покарання у виді штрафу в розмірі від 8500 до 17 тисяч гривень з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Повідомляють у відділі комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv