Чоловік вже раніше був судимий за грабіж. За вчинення повторного злочину йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

До поліції 29 липня близько опівдня звернулася 43-річна березнівчанка, що малознайомий їй чоловік відкрито заволодів мобільним телефоном і грішми. Правоохоронці встановили особу зловмисника, судимого вже за аналогічний злочин.

Слідчо-оперативна група встановила, що вранці на подвір’я жительки Березного завітав чоловік, із яким раніше бачилася у колі спільних знайомих. Гість просив у господині позичити йому гроші на спиртне, однак та відмовила. Чоловік, будучи з похмілля, одразу вгледів залишені на столику мобільний телефон та 150 гривень. Відпихнувши жінку, яка стояла поруч, одразу втік із награбованим.

Поліцейські Березнівського відділення поліції оперативно розшукали зловмисника. Ним виявився раніше судимий з грабіж та крадіжки 27-річний місцевий житель. У рамках відкритого кримінального провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України вирішується питання про повідомлення йому про підозру. За скоєний грабіж йому загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Мобільний телефон повернули власниці, а от кошти зловмисник уже встиг потратити. Поліцейські перевіряють його також на причетність до інших аналогічних злочинів.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вараші затримали серійного злодія

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv