Гроші прикордонник вимагав за безперешкодне переміщення цигарок та алкоголю через кордон.

Упродовж травня-липня 2017 року військовою прокуратурою Рівне нського гарнізону спільно з оперативними співробітниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Рівне нській області та внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби України, в рамках контролю за вчиненням злочину, задокументовано факти систематичного одержання неправомірної вигоди військовослужбовцем відділу прикордонної служби «Вичівка» Луцького прикордонного загону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підробкою за справжній товар: на Рівне нщині зловили шахрая [ФОТО]



pic Грошові кошти призначалися за безперешкодне переміщення тютюнових та алкогольних виробів через державний кордон України.

pic Затримали правопорушника 28 липня 2017 року в порядку ст. 208 КПК України під час одержання чергової частини хабара. На даний час проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії. Предмет неправомірної вигоди виявлено та вилучено під час огляду місця події.

pic Вирішуються питання щодо повідомлення горе-корупціонеру про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv