Сьогодні, 27 липня, поліцейські завітали до дитячого табору «Електронік», аби наочно розповісти школярам про безпеку під час літніх канікул. Проте, не обійшлося й без стрілянини…

Бійці «КОРД» для дітей влаштували показове затримання озброєних злочинців, після чого кожен бажаючим зміг потримати у руках зброю та спецзасоби, які використовують спецпризначенці у роботі поліції.

Ще однією важливою темою, про яку розповіли дітям правоохоронці – правила поведінки під час виявлення підозрілих предметів. Спеціалісти вибухотехнічної служби ознайомили школярів з небезпекою, яка може таїтися у звичайних, на перший погляд, речах.

Покинуту коробку, у якій за легендою може знаходитися вибухівка поліцейські знешкодили, дистанційним способом. Кінологи, традиційно продемонстрували навики службових собак, а саме затримання зловмисника та базові вміння поліцейської собаки.



pic



pic

«Мета таких заходів – наголосити дітям про безпечний відпочинок — зазначила начальник ювенальної превенції Ірина Чорна. — Дитячий травматизм на дорогах, необережне поводження з підозрілими предметами, які діти знаходять на вулицях, спілкування з незнайомцями — це все від чого ми прагнемо захистити наших дітей».

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Повідомляє Головне управління Національної поліції в Рівне нській області на сторінці у ФБ.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv