Сьогодні вночі, 19 липня, мешканці будинку на вулиці Драгоманова поскаржились поліції, що водій, який припаркував своє авто на прибудинковій території увімкнув гучну музику та заважає спати. Дзвінок на лінію 102 надійшов після опівночі.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Патрульні поспілкувались з водієм вказаної автівки і він визнав, що слухав музику в салоні авто.

Інспектори припинили правопорушення та винесли на громадянина постанову за ч.1 ст.182 (Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях) КУпАП.

Патрульна поліція Рівного нагадує!

На територіях житлових будинків, прибудинкових територіях, а також у парках, скверах, зонах відпочинку, розташованих на території мікрорайонів та груп жилих будинків забороняється:

• гучний спів, викрики, користування звуковідтворювальною апаратурою та будь-яке створювання шуму з 22:00 години до 08:00 години;

• проводити ремонтні та будівельні роботи з 21:00 години до 09:00 години у будні дні, а у святкові та неробочі дні - впродовж доби;

• встановлювати на відкритих балконах, лоджіях, вікнах та сходах будинків, будівель і споруд та інших місцях радіоапаратуру й включати її.

Згідно чинного законодавства, порушення вимог нормативно-правових актів щодо додержання тиші в населених пунктах та громадських місцях тягне за собою адміністративну відповідальність у вигляді штрафу від 85 до 510 гривень.

Поважайте право оточуючих на відпочинок!

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.