У дитинстві мріяв стати професійним футболістом і грати за каталонську „Барселону”, але не склалось...

Народився 21 лютого, коли закінчується період Водолія і починається час Риб. Тому любить море, дайвінг, активний відпочинок і мандрівки українськими Карпатами.

Стати журналістом захотів у 8-ому класі. Відтоді почав писати статті, які час від часу друкували в газеті „ОГО”. У 2003-ому році закінчив рівненську школу № 15 і склав іспити у Львівський Національний університет імені Івана Франка на заочну форму навчання. Спеціальність - телевізійна журналістика. З того часу і почав займатись телебаченням. Перший досвід – Рівне нська обласна державна телерадіокомпанія. Працював монтажером, оператором, а згодом і журналістом. У 2005-ому році почав знімати сюжети в програму „Факти” на телеканалі ICTV.

На „Рівне 1” - з березня 2006-ого року. Працював у службі новин, а у 2007-ому році став керівником програми „Патруль”. Тоді і подумати не міг, що кримінал може бути настільки цікавим. Але футбол вважає все рівно цікавішим. Це - улюблене захоплення. У дитинстві навіть мріяв стати професійним футболістом і грати за каталонську „Барселону”, але не склалось...

Називається – хочеш насмішити Бога, розкажи про свої плани. Тому заздалегідь майже нічого не планує... Професійний досвід підказує це ледь не щодня.

Наразі автор та ведучий програми Патруль тижневий