Гральні заклади надавали послуги доступу до азартних ігор, під виглядом державних лотарей.

Оперативники управління захисту економіки спільно із працівниками слідчого управління ГУНП в Рівне нській області учора, 11 липня провели п’ять санкціонованих обшуків у гральних закладах обласного центру та вилучили 116 одиниць комп’ютерної техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівне нщині судитимуть організаторів грального бізнесу

pic

У ході розслідування кримінального провадження за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом слідчі спільно з працівниками УЗЕ в Рівне нській області провели санкціоновані обшуки у нежилих приміщеннях на вулицях Київська, Степана Бандери та Княгині Ольги обласного центру. Гральні заклади під виглядом державних лотерей надавали послуги доступу до азартних ігор за допомогою комп’ютерної техніки та спеціальних програм-стимуляторів і гральних автоматів.



pic Під час обшуків у трьох закладах на вулиці Київська поліцейські вилучили 91 комплект комп’ютерів, на вулиці Степана Бандери — 14, на Княгині Ольги —11.

pic Досудове розслідування за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України триває. Організаторам грального бізнесу загрожує штраф від 170 тисяч до 680 тисяч гривень.

pic Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.