Рекламні матеріали. Бізнес не може працювати без відповідних рекламних матеріалів, які підтримають випуск продукту. Не варто йти на зустріч, якщо ви не маєте що залишити своєму клієнту. Щось на кшталт брошури або візитної картки, до якої вони можуть торкнутися. Ваш бізнес потребує рекламні матеріали, щоб повідомити потенційним клієнтам про те, чому ваш новий продукт є необхідним. Це допомагає їм приймати обґрунтовані рішення та вжити відповідні заходи на підставі цього рішення. Важливо, щоб кожна частина вашого продукту була описана та прорекламована, тоді ви отримаєте 100% віддачу від бізнесу.

Друк візиток

Немає нічого гіршого, ніж сказати, що у вас немає візитки. Візитні картки є необхідними для продажу. Вони використовуються більше, ніж будь-який інший маркетинговий елемент. На самих базових рівнях вони надають життєво важливу контактну інформацію своїм клієнтам, коли вона найбільше потрібна – в момент знайомства.

Заплануйте друк візиток перед виставками чи конференціями, та включайте їх до рекламних матеріалів для потенційних клієнтів. Під час зустрічі або обговорення нового продукту з тими, з ким ви співпрацюєте, переконайтеся, що у вас є багато візитних карт під рукою.

Спробуйте використовувати візитки різними способами. Розмістіть зображення або фразу, що стосується нового продукту на задній панелі вашої картки. Не забувайте про логотип вашої компанії і ваші контакти.

Друк брошур

Розширюючи подвійну міць як інформаційна одиниця та інструмент продажу, брошури дійсно можуть допомогти вашому продукту набути популярності. Для надання детальної інформації про товар, коли потенційний клієнт висловлює інтерес до вашого продукту, надайте йому копію брошури. Ви можете замовити друк брошур та надіслати їх існуючим клієнтам як спосіб реклами вашого нового продукту.

Ваша брошура має продати ідею вашого продукту потенційним клієнтам. Потрібно розказати їм, чому їм необхідний ваш продукт і як це покращить життя. Покажіть споживачам, що ваш продукт робить для них корисного.

Друк флаєрів

Поповнюючи ваші інші рекламні матеріали, флаєри дозволять вам вийти на більш широкий ринок. Вони пропонують меншу, але більш конкретну кількість інформації, ніж брошура. Подумайте про довідкові листи, які, як правило, роздаються на виставці або конференції. Мета флаєра - привернути увагу ваших клієнтів до повідомлення про продукт, яке можна швидко і легко зрозуміти. Вони зможуть точно сказати своїм клієнтам, наскільки новий продукт буде їм корисним.

Для того, щоб ваша маркетингова компанія дійсно працювала, обирайте друк флаєрів, які відповідають зовнішньому вигляду інших друкованих матеріалів. Не забувайте включати контактну або іншу відповідну додаткову інформацію, яку ви хочете надати своїм потенційним клієнтам.

Висновок

Ці три шляхи просування зможуть проінформувати, зацікавити і спрямувати на замовлення вашого продукту ясним і стислим способом. А замовити друк рекламних матеріалів ви можете в цифровій друкарні VPM-Поліграф за найкращою ціною.