Коли настає літо і на дворі починається страшенна спека, саме час вставати з дивану та ставати активнішими. Ми звикли ховатися від сонця у кав'ярнях, попиваючи якийсь холодний напій та смакуючи тістечко. Проте якщо ви хочете гарно виглядати у купальнику чи просто не відчувати біль у м'язах від елементарного фізичного навантаження, то саме час зайнятися спортом.

Ми пропонуємо декілька цікавих ідей, які допоможуть вам почати нове, активне життя!

Взувайте ролики!

Згадайте, коли ви останній раз одягали ролики? Певно, з тих пір минуло багато часу.

Придбайте пару, яка вам сподобається і катайтеся на гладкій поверхні асфальту. Після цього насолоджуйтеся приємно проведеним часом і тренуйте свої м'язи. Катання на роликах — це веселе та позитивне заняття. Та ні в якому разі не забувайте про захисне спорядження і головне правило— не падати назад!

До речі, взимку ви можете замінити ролики на ковзани, адже принцип дії у них однаковий.

pic Крутіть педалі!

У громадському транспорті влітку дуже спекотно, тому найкращим способом пересування є велосипед. Оберіть зручну для себе модель і обдумайте оптимальний маршрут, який буде подалі від загазованих та запилених трас. З кожним днем ви будете спостерігати за тим, якими рельєфними стають ваші м'язи. Велосипед — один з найкращих способів накачати ваші ноги. Також під час прогулянки на велосипеді, ви можете насолодитися красивими краєвидами та, наприклад, хорошою музикою у ваших навушниках.

pic Відбивайте!

Бадмінтон уже давно став сімейним видом спорту. Ви можете грати в нього будь-де — на галявині, в парку чи навіть біля свого будинку. Бадмінтон потребує залучення до роботи багатьох груп м'язів, що буде допомагати вам підтримувати своє тіло у хорошій формі.

pic

Пливіть! Вода допомагає не лише слідкувати за вашим тілом, але й розслабляє його. Навіть, якщо ви не вмієте плавати — не переживайте. Робіть будь-що: плюскайтеся, поділіться з друзями на команди і грайте з м'ячем, головне, що все це буде у воді. Не обов'язково чекати вихідних, щоб поїхати до води. Похід на пляж стане хорошим закінченням вашого робочого дня. Не забувайте про те, що головним аксесуаром таких походів є капелюх.

Танцюйте!

Танці — це хороше заняття для того, щоб весело та корисно проводити час. До того ж, ви можете займатися цим навіть вдома. Ще одним плюсом є те, що ви удосконалите ваше відчуття ритму та вивчите декілька нових танцювальних па.

pic Літо — час змін, тому не втрачайте часу і змінюйте свою фізичну форму в кращу сторону.