Міські обранці на відміну від Верховної ради - більш дисциплінованіші. Працюють натхненно, і майже без суперечок. Кажуть громада міста заслуговує поваги. відтак і вирішення багатьох проблемних питань. Як завершилось третє пленарне засідання чергової сесії рівнеради - дивіться далі.

Концерти та масові заходи проводитимуть на Майдані Незалежності. Принаймні до наступної сесії Рівне ради. Сьогдні міські обранці згоди у цьому питанні не дійшли. Серед пропозицій дозволити масові гуляння на центральному майдані міста лише на Державні свята.

Та скільки депутатів стільки й думок. Чи не кожна фракція мала власні аргументи.

Однак усі погоджуються Майдан Незалежності потребує захисту, особливо під час масових свят. Щоправда така думка одностайності депутатам не додала. Питання відклали на довивчення.

Лад на Майдані вирішили наводити негайно, відтак обранці заборонили роботу літнього майданчику ресторану Шкварочка. Не забули і про комунальні проблеми.

Однак ці кошти надійшли на рахунки обласної ради, і їх потрібно вчасно перерахувати місту. В іншому випадку - тепломережі і далі чекатимуть заміни.