З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ „Рівнеобленерго” буде проводити планові ремонтні роботи. У зв’язку з виконанням цих робіт буде припинено електропостачання.

20 червня з 09:00 до 17:00 буде відсутня електроенергія м. Рівне : вул.: Боярка, Вінницька, пров. Вінницький, Ольжича, Рильського, Рилєєва, Соборна, Тувинських добровольців, І.Вишенського, Брюлова, Вавилова, Г.Виговського, Конотопської Битви, б-р Б.Хмельницького, Низова, Лугова, Кн. Володимира,Ніла Хасевича, Є.Маланюка, А.Малиновського, А.Горохович, Городня, Карпенка-Карого, Низова, О.Лятуринської, С.Скрипника, Тиннівська, Я.Гашека.

20 червня з 08:00 до 21:00 буде відсутня електроенергія м. Рівне : вул.: Симона Петлюри, Поштова, Словацького, Басівкутська, Майдан Незалежності, Миру.

20 червня з 09:00 до 17:00 буде відсутня електроенергія в Рівне нському районі: с. Великий Житин, Козлин, Котів, Дуби, Бармаки, Клевань-1, Клевань-2, Корнин, Тайкури, Колоденка, Загороща, Квасилів, Порозово.

ПАТ „Рівне обленерго” перепрошує споживачів за тимчасові незручності і нагадує, що це робиться, в першу чергу, заради безпеки населення.