Повідомлення від медиків про смерть 32-річної жительки села Томашгород надійшло до поліції 14 червня.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Життя молодої жінки, яка до того ж була при надії, передчасно обірвалося через завдані співмешканцем тілесні ушкодження. Поліцейські його затримали. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчо-оперативна група встановила, що напередодні ввечері 32-річна жінка перебувала у гостях у свого знайомого, де, незважаючи на свій стан, розпивала спиртні напої. 35-річний цивільний чоловік, із яким та проживала шість років, довідавшись, де знаходиться жінка, вирушив за нею. Однак застав її сонну після застілля. Намагаючись забрати, завдав їй декілька ударів рукою по голові. По дорозі додому сварка продовжилася, а співмешканець додав іще стусанів. Прокинувшись вранці, чоловік побачив жінку непритомну з гематомами на обличчі та викликав «швидку».

Попри вжиті реанімаційні заходи, життя їй врятувати не вдалося. За результатами судово-медичної експертизи, вона померла внаслідок мозкової коми, забою-компресії головного мозку, травматичного внутрішньочерепного крововиливу.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. За скоєне 35-річному чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Рівному патрульні затримали повію