Волинські ультрас заявили свою позицію: луцький стадіон "Авангард" - це арена тільки для "Волині".

"У Луцьку не місце ЧУЖИМ командам!!! На Авангарді буде тільки Волинь, ніякого Вереса чи інших команд! Ми не дозволимо зрадницькому керівництву і тренеру - втікачу вирішувати ці питання без дозволу Лучан і Волинян!!! У Луцьку є одна команда - Волинь! У вас є час схаменутися, бо потім може бути занадто пізно, і цю проблему Ми вирішимо самостійно, але швидко і принципово!!!!" - йдеться у спільноті "Червоно-білі"



pic

- У нас була заява, і у ній ми висловили своє бачення цієї ситуації, та шляхи її вирішення, - зазначив представник Ультрас Волинь Тарас Третяк. - На сьогодні луцький "Авангард" - резервний стадіон для "Вересу", і поки проблем у допуску чи недопуску немає. Але жодних переговорів щодо цього поки не було. Вони можливі лише для того, аби пояснити нашу позицію.

Кадрове рішення для "Верес" (Рівне ): футболісти чи тренер? [ВІДЕО]

Якщо ж ситуація складеться так, що "Верес" усе ж буде вимушений грати у Луцьку, волинські вболівальники обіцяють іще раз повернутися до цього питання.

- Слід розуміти, що резервні стадіони - формальність. Наприклад, у нас (ФК "Волинь" - авт.) це "Арена Львів". Впевнений, що у Львові була б ідентична реакція на приїзд лучан, - зазначає Тарас Третяк.

Лисі у Прем'єр-лізі або Львівський присмак рівненського "Вереса" [ХРОНОЛОГІЯ СЕЗОНУ]

Окрім того додає, що жодних непорозумінь чи протистянь з рівненськими ультрас на разі немає:

- Зараз в Україні - фанатське перемир'я, в нас братерські відносини зі всіма. Вони нас розуміють, ми розуміємо їх, - каже представник Ультрас Волинь.

Більше про плани та амбіції нового головного тренера "Вереса" Юрія Вірта читайте незабаром у ексклюзивному інтерв'ю для Rivne1.tv.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Більше про ситуацію навколо рівненського футбольного клубу дивіться у програмі Детальний новинний огляд у суботу о 19.30, неділю о 22:00 та у понеділок о 19:45.