У фінальному матчі Ліги чемпіонів у Кардіффі зустрілися туринський "Ювентус" та мадридський "Реал".

"Реал" повів у рахунку на 20-й хвилині після перепасовки між Дані Карвахалем та Кріштіану Роналду - португалець пробив та влучив у ногу Леонардо Бонуччі, після чого голкіпер "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон не мав шансів зреагувати на рикошет.

Туринці відповіли фантастичним голом Маріо Манджукіча. Хорват опинившись під опікою двох суперників прийняв несподіване для мадридців рішення - він пробив через себе, відправивши м'яч у сітку та забивши найкращий гол цієї Ліги чемпіонів.

Мадридці знову вийшли вперед у другому таймі. На 61-й хвилин після удару Тоні Крооса на підборі першим виявився Каземіро, який вдарив з-за меж карного майданчику з рикошетом та вивів "Реал" вперед.

Зовсім складним становище туринців стало на 64-й хвилині. Лука Модріч пройшов правим флангом та прострілив, а Роналду зіграв на випередження та оформив дубль.

"Ювентус" догравав матч у меншості, після того, як Хуан Куадрадо на 84-й хвилині заробив повторне попередження, після картинного падіння Серхіо Рамоса.

Мадридці скористалися перевагою та довели рахунок до непристойного - Марко Асенсіо забив четвертий гол.

"Реал" переміг 4:1 та став першим у історії клубом, який вдруге поспіль виграв Лігу чемпіонів, пише espreso.tv.

Окрім того, кілька уболівальників "Ювентуса" постраждали через тисняву в фан-зоні в Турині під час перегляду фіналу Ліги чемпіонів після вибухів феєрверків.

Повідомляється, що в фан-зоні в Турині за ходом матчу спостерігали майже 20 тисяч уболівальників. Після третього голу "Реала" відбулося кілька вибухів петард, після чого в натовпі виникла паніка. Люди почали розбігатися, що призвело до тисняви.

Про точну кількість постраждалих поки не повідомляється.