Двоє невідомих у балаклавах 29 травня о 23.30 напали на оператора автомобільного газозаправного пункту в Березному та заволоділи коштами в сумі майже сім тисяч гривень.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що двоє невідомих, очікуючи передачі зміни, скоїли напад на 24-річного оператора АЗГП, коли той виходив із приміщення з тильної сторони. Один із них почав наносити удари дерев’яним предметом, а інший заволодів грошовими коштами з каси в сумі шість тисяч 952 гривні. Після скоєного злочину нападники втекли з місця події.

Правоохоронці проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення. Відомості за фактом розбою, поєднаним із проникненням, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України.

Потерпілого, 24-річного жителя Березнівського району, із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та численними забоями госпіталізували у терапевтичне відділення Березнівської центральної районної лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівне нщині розшукують чоловіка [ФОТО]