Кримінальну відповідальність за нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть 50-річного рівнянина, нестиме 33-річний житель Рівненського району. Поліцейські розшукали зловмисника та повідомили йому про підозру.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

О пів на десяту ранку 19 травня до поліції повідомила 44-річна чергова залізничного вокзалу Рівного, що на Привокзальній площі лежить невідомий без свідомості.

Слідчо-оперативна група на місці пригоди виявила у чоловіка численні тілесні ушкодження. Потерпілого в комі госпіталізували у нейрохірургічне відділення Рівне нської центральної міської лікарні. Попри проведені реанімаційні заходи, лікарям не вдалося врятувати життя рівнянину, який помер через три дні. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть настала внаслідок черепно-мозкової травми з переломом кісток склепіння черепа та крововиливами у мозок.

У зв’язку зі смертю потерпілого, кримінальне провадження, відкрите за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, поліцейські перекваліфікували на частину 2 цієї ж статті. У рамках досудового розслідування працівники карного розшуку Рівне нського відділу поліції встановили особу, причетну до скоєного злочину. Ним виявився 33-річний житель села Порозове Рівне нського району, який останнім часом проживає у знайомих у Рівному.

Чоловік зізнався, що того дня близько 23 години на вулиці Ніла Хасевича між ними виникла сварка, причину якої він пояснити не може, адже обоє були напідпитку. Відстоюючи свою позицію, молодший почав бити рівнянина, спричинивши йому близько десяти ударів по голові.

«Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, — повідомив начальник Рівне нського відділу поліції Василь Зелінський. — Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу у виді домашнього арешту. Відповідно до санкції статті йому загрожує від семи до десяти років позбавлення волі».

За місцем тимчасового проживання зловмисника поліцейські провели обшук, де виявили речі зі слідами крові, а також викрадене взуття загиблого.

Досудове розслідування триває.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як розпізнати нову 500-гривневу банкноту – правило трьох «П» [ФОТО]