Оперативникам Вараського відділу поліції вдалося вийти на слід зловмисника, який ще шостого квітня пограбував місцеву жительку. Тепер підозрюваному в злочині може «світити» чотири роки за ґратами.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Як встановила слідчо-оперативна група, пізно ввечері 54-річна мешканка Вараша після застілля вирішила прогулятися містом. Біля торгових закладів у центрі міста їй трапився молодий чоловік, який запропонував провести захмелілу жінку додому. Познайомившись, разом дійшли до найближчого двору та присіли на лавку. В розмові жінка попросила купити для неї цигарок у кіоску. Побачивши, що в гаманці, з якого та діставала гроші, знаходяться кілька купюр великих номіналів, хлопець вирішив пограбувати нову знайому. Дочекавшись моменту, коли вона відволіклась, чоловік схопив сумку, де знаходились гаманець з грошима, мобільний телефон, ключі, документи та особисті речі потерпілої та накивав п’ятами.

За фактом грабежу слідчі розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України. Під час проведення розшукових дій правоохоронці встановили, що до злочину причетний 28-річний непрацюючий житель Вараша. Як пояснив чоловік, гроші в сумі 400 гривень та 200 доларів США він витратив на власні потреби, мобільний телефон – продав знайомому, а сумочку та речі, які не мали матеріальної цінності – підкинув пограбованій жінці.

Зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. За скоєне чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

На Рівне нщині під час ЗНО в абітурієнтів виявили заборонені предмети