Близько сьомої години ранку 13 травня, у селі Привільне працівники сектору превенції Дубенського ВП затримали автомобіль «MAN», водій якого може бути причетним до злочину проти довкілля.

У селі М’ятин 11 травня селяни виявили сміття, ймовірно, львівського походження. Того ж дня, по обіді поблизу села Верба виявили ще чотири купи відходів. За цими фактами у поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 239 Кримінального кодексу України.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Правоохоронці розпочали «полювання» за зловмисниками, які забруднюють околиці Рівне нської області. Працівники поліції превентивної діяльності спільно із патрульними поліцейськими, які несуть службу на стаціонарних постах поліції, відстежували рух вантажівок, які рухалися територією Рівне нської області.

Відтак запідозрили автомобіль, який за документами мав курсувати до Запоріжжя, однак тричі за два дні прямував із Львова в напрямку Рівного.

Водій вантажівки, 39-річний житель столиці, свою причетність до відвантаження сміття на території Рівне нщини заперечує і відмовляється пояснювати, яким чином зумів подолати понад дві тисячі кілометрів за два дні.

У ході розслідування відкритого кримінального провадження слідчі звернулися до суду з клопотанням про арешт на автомобіль та причеп, заповнений побутовими відходами.

Слідчі дії тривають. Поліцейські з’ясовують усі обставини та осіб, причетних до вчиненого кримінального правопорушення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Де ремонтуватимуть дороги на Рівне нщині ?